Розділ Суспільство

Роман Мацола продовжує підтримувати мешканців округу

Автор 11 серпня 2021, 14:28
Роман Мацола продовжує підтримувати мешканців округу На правах реклами

Два роки тому, у 2019-му, Роман Мацола завершив свою діяльність народного депутата України 8-го скликання. Однак мешканців округу за звичкою, позитивним досвідом попередньої співпраці, а інколи через безвихідь, продовжують звертатися до Романа Миколайовича за допомогою і підтримкою, а також просто приїхати, аби разом розділити святкові події громади.

Кілька тижнів тому Громадська організація “Інститут солідарності громад Романа  Мацоли” організувала 10-денний відпочинок для 11 учнів з восьми шкіл Шепетівської громади у дитячому таборі "Еко Ленд" санаторію "Лісова пісня".

224535561 4413511538711329 2184372013437131952 n

Таборування відбувалося у мальовничій, екологічно чистій зоні на території Національного природного парку “Подільські Товтри” (с. Привороття Друге, Кам'янець-Подільського району). На базі санаторію було все необхідне для активного дозвілля дітей: інтелектуальні ігри, конкурси та вікторини, фестивалі та святкові концерти, спортивні активності та дискотеки, лісові прогулянки, купання у басейні та багато іншого.

Ще перед заїздом дітвори Роман Мацола особисто завітав до санаторію і переконався, що заклад стане хорошим місцем для дитячого таборування. Днями школярі, які гарно відпочили та набралися сил, уже повернулися з "Еко Ленду" додому, щоб готуватися до нового навчального року.

А минулої суботи за підтримки Романа Мацоли шепетівським сім’ям вдалося долучитися до Всеукраїнської прощі родин загиблих у російсько-українській війні.

234459294 4452147188181097 3045859881724748441 n

“Вже уп’яте цього року біля каплиці-пантеону у селі Лішня Тернопільської області була запланована Всеукраїнська акція - молебень-панахида за бійцями, загиблими у російсько-українській війні. Але наша спілка є неприбутковою і коштів на участь у різних заходах ми не маємо. Тому у попередні роки, на жаль, не вдавалося відвідати цей захід. Цього разу ми вирішили звернутися за допомогою до Романа Мацоли. За час свого депутатства він нас неодноразово відвідував і підтримував. Ми навіть вигравали грант від «Інституту солідарності громад Романа Мацоли», за кошти якого облаштували у районній лікарні палату для учасників АТО. Пам’ятаючи таку співпрацю, дуже сподівалися, що нам і тепер допоможуть. І ви не уявляєте, які ми були щасливі, коли нам зателефонували і повідомили про готовність допомогти”, - розповідає секретар ГО “Шепетівська спілка учасників бойових дій у зоні АТО” Лариса Бабкіна.

“Дуже важливо знати про наших героїв - учасників бойових дій у зоні АТО та ООС. І не менш важливою, особливо для родин героїв, загиблих на Сході, є підтримка сімей воїнів та збереження пам’яті про жертовність їхніх рідних найдорожчим - життям”, - зазначають у ГО “Інститут солідарності громад Романа Мацоли”.

Тож прохання пані Лариси підтримали та вже 7 серпня делегація шепетівських родин вперше долучитися до Всеукраїнської прощі та взяла участь у молебні біля каплиці-пантеону у селі Лішня.

Останнє редагування 11 серпня 2021, 14:34
0
репостів
0
репостів