Розділ Суспільство

Міський голова Шепетівки зустрівся з головами квартальних комітетів

Автор 31 грудня 2020, 13:25

У середу, 30 грудня, в малому залі Шепетівської міської ради відбулась зустріч з головами квартальних комітетів нашого міста.

Зустріч проходила під головуванням міського голови Віталія Бузиля. Долучилися до обговорення заступники міського голови Ігор Ялоха та Віталій Янушевський.

На початку зустрічі міський голова привітав присутніх з переобранням їх головами квартальних комітетів та розповів про майбутні плани щодо благоустрою міста, акцентував увагу присутніх на потребі подальшого розвитку органів самоорганізації населення та подякував головам квартальних комітетів за їхню нелегку роботу. У своєму виступі Віталій Володимирович зазначив, що досягнути позитивних результатів у життєдіяльності міста можливо лише спільними зусиллями, тому він запрошує всіх до активної співпраці.

Під час спілкування голови квартальних комітетів озвучили міському голові та його заступникам проблеми, які турбують мешканців мікрорайонів.

Головні питання від голів комітетів стосувалися грейдерування та підсипки вулиць, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, відновлення вуличного освітлення, встановлення баків для роздільного сміття, пасажирських перевезень тощо.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 31 грудня 2020, 13:42
0
репостів
0
репостів