Розділ Суспільство

Грицівська ОТГ отримала меблі завдяки Світовому банку та Міністерству соц. політики України

Автор 29 жовтня 2020, 17:27

З метою організації виконання функцій у сфері соціального захисту і захисту прав дітей Міністерством соціальної політики України та завдяки злагодженій і плідній роботі відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення, здійснена технічна підтримка Грицівської ОТГ згідно з Наказом Міністерства соціальної політики №184 від 03.03.2020року «Про надання об’єднаним територіальним громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей».

В рамках Проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що реалізується Міністерством соціальної політики, за сприяння Світового банку відділ охорони здоров’я та соціального захисту населення минулого тижня отримав меблі для облаштування робочих місць фахівців. Найближчим часом очікується поставка комп’ютерного обладнання та підключення до Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»».

Грицівська громада висловлює подяку Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА, службі у справах дітей Хмельницької ОДА, Хмельницькому обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді в сфері реалізації власних повноважень.

За матеріалами Грицівської ОТГ

 

0
репостів
0
репостів