Розділ Суспільство

На строкову військову службу з Шепетівщини відправлять 35 призовників

Автор 01 жовтня 2020, 17:06

1 жовтня 2020 року в районній державній адміністрації відбулась селекторна нарада щодо виконання планових завдань проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2020 році.

В нараді прийняли участь голова адміністрації Юрій Басюк, голови районних і міських призовних комісій, військові комісари, керівники територіальних підрозділів поліції, головні лікарі центральних районних лікарень. Нараду проводив Примуш Роман Борисович - перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації.

На нараді особлива увага була приділена дотриманням заходів епідеміологічної безпеки, які вживаються у зв’язку пандемією коронавірусу.

Всі призовники нашого міста і району після проходження медичного огляду, перед відправкою на обласний збірний пункт, здають обов’язкові тести імуноферментного аналізу (ІФА-тести) на COVID-19 на базі комунального некомерційного підприємства «Шепетівська центральна районна лікарня», які для призовників проводиться безкоштовно.

З міста і району мають бути призвані 35 призовників, відібраних серед юнаків, які не мають право на відстрочку від призову, за своїми фізичними і морально-психологічними якостями можуть служити у лавах Збройних Сил України.

Перша відправка в кількості 10 призовників має відбутись вже 5 жовтня цього року.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів