Розділ Суспільство

Форум у Старокостянтинові: команда «ЗА МАЙБУТНЄ» продовжує збирати однодумців

Автор 21 вересня 2020, 20:29
Форум у Старокостянтинові: команда «ЗА МАЙБУТНЄ» продовжує збирати однодумців Матеріал на правах реклами

Форум прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ» відбувся 21 вересня у місті Старокостянтинів. Під час заходу презентували місцеву команду політичної сили.

Відкриваючи форум, один із лідерів «ЗА МАЙБУТНЄ» Хмельниччина Віктор Бондар наголосив:

«Сьогодні ми об’єдналися у команду, яка є  найпотужнішою на Хмельниччині. До нас приєдналися відомі й авторитетні люди. За роки своєї діяльності вони реалізували десятки проектів, заслужили понад 70 відсотків підтримки місцевих жителів. Тож ми впевнені, що наша команда здатна забезпечувати високий результат».

У цій команді і кращі аграрії Хмельниччини. Депутат Хмельницької обласної ради Сергій Іващук, який очолює фракцію Аграрної партії, розповів, чому сільгоспвиробники вирішили приєднатися до партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

«За роки діяльності в облраді ми розробили та підтримали багато проектів, програм, які сьогодні працюють на покращення якості життя населення. Проте цього замало. Ми розуміємо, що нам потрібно представництво у Верховній Раді, аби донести життєво важливі проблеми. Зробити це зможемо разом з командою «ЗА МАЙБУТНЄ», - підкреслив Сергій Іващук.

Аграрії, медики, освітяни, депутати рад різних рівнів, громадські діячі, підприємці та небайдужі жителі, які зібралися на Форумі у Старокостянтинові, говорили про необхідність перегляду земельної, медичної реформ. Порушили інші проблеми, які потребують якнайшвидшого розв’язання. Сподівання покладають на команду професіоналів партії «ЗА МАЙБУТНЄ». 

«ЗА МАЙБУТНЄ» продовжує презентувати команди на Хмельниччині та закликає усіх однодумців до об’єднання. Наступний Форум відбудеться у Городку.

Останнє редагування 22 вересня 2020, 14:01
0
репостів
0
репостів