Розділ Суспільство

Голова Хмельницької ОДА та керівники правоохоронних органів відвідали Шепетівщину

Автор 15 липня 2020, 20:45

Сьогодні 15 липня з 10.00 до 12.00 години у великому залі засідань Шепетівської районної ради відбувся виїзний прийом громадян головою обласної державної адміністрації Дмитром Габінетом та керівниками правоохоронних органів Хмельницької області.

Своїми враженнями про прийом у фесбуці поділився Дмитро Габінет:

Разом з начальником УСБУ І. Вуєвим, першим заступником начальника ГУНП А. Чайковським та заступником прокурора Хмельницької області О. Мартинюком провели виїзний прийом громадян у Шепетівському районі. Цього разу більшість питань не стосувалась діяльності правоохоронних органів. Перш за все, заявників цікавили проблеми реформування локомотивного депо, реєстрації в гуртожитку та будівництва притулку для бездомних тварин.

Потім очільник області відвідав будівництво нового приміщення корчицької школи.

З робочим візитом відвідав черговий об'єкт в рамках програми Президента України "Велике будівництво". Хоча будівництво нового приміщення корчицької школи розпочалося ще в 1992 році, фактично будівельні роботи ведуться лише протягом 2019-2020 років.
Варто зазначити, що приміщення нової школи конче необхідне для жителів с. Корчик, адже майже 100 дітей навчаються в аварійний будівлі початку ХХ століття.

Вражений темпами будівництва. З моменту останнього відвідування об'єкту 21 травня 2020 року, коли з робочим візитом на Хмельниччині перебував міністр розвитку громад та територій О. Чернишов, майже завершені внутрішні роботи на 1 та 2 поверхах та розпочато добудову спортивного залу.

На даний момент ступінь готовності об'єкта складає близько 80 відсотків. Без сумніву, можу стверджувати, що виконаємо завдання Президента України В. Зеленського і 1 вересня майже 200 дітей з сіл: Корчик, Романов, Хутор та інших розпочнуть навчання в нових комфортних, затишних аудиторіях

0
репостів
0
репостів