Розділ Суспільство

Відбулась позачергова сесія Шепетівської міської ради

Автор 09 липня 2020, 16:39

9 липня відбулася 75 позачергова сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На пленарному засіданні розглянули 28 питань порядку денного.

Начальник фінансового управління Василь Дрищ представив депутатам 4 проекти рішень. Першим депутати розглянули проект рішення «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на території міста Шепетівка на 2021 рік». Після обговорення даний проект не був прийнятий.

Далі депутати прийняли рішення «Про надання пільг із сплати земельного податку у 2021 році для міських комунальних підприємств та державних органів» та «Про встановлення місцевих податків та зборів на території міста Шепетівка».

Наступним питанням було внесено зміни до бюджету міста на 2020 рік.

Про виконання Програми з відзначення подій Української революції у 2017-2020 рр. доповів головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності  та комунікацій з громадськістю Дмитро Пісарцов.

Далі присутні затвердили Статут Гімназії №5 Шепетівської міської ради та Положення про проведення конкурсу та призначення на посаду завідувача закладом дошкільної освіти Шепетівської міської ради.

Про надання згоди на безоплатну передачу друкованої продукції Шепетівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 Хмельницької області доповіла юрист управління освіти Інна Грейман.

Наприкінці засідання депутати розглянули земельні питання.

0
репостів
0
репостів