Розділ Суспільство

За відсутність масок у відвідувачів штраф платитимуть власники закладів

Автор 23 червня 2020, 01:52

Поліцейські закликають мешканців Хмельниччини не порушувати карантинні обмеженн. У Хмельницькій області функціонують мобільні групи, до складу яких входять правоохоронці, медики та представники місцевої влади, які виявляють порушення громадянами та суб’єктами господарської діяльності правил карантину, а також проводять роз’яснювальну та профілактичну роботу.

Поліцейські попереджають перевізників та власників підприємств, торгівельних організацій, розважальних закладів й інших установ щодо недопущення перебування відвідувачів без масок та дотримання дистанції у 1,6 метри. У разі встановлення таких порушень до відповідальності буде притягуватись саме власник закладу чи підприємства, на території якого було допущено правопорушення.

Нагадуємо, що згідно ст.44-3 КУпАП порушення правил щодо карантину людей тягне за собою накладення штрафу на громадян — від 17 000 до 34 000 гривень.

Посилення контролю за дотриманням карантинних обмежень зумовлене високими темпами розповсюдження в державі коронавірусної інфекції та зростанням кількості виявлених хворих.

Останнє редагування 23 червня 2020, 01:57
0
репостів
0
репостів