Розділ Суспільство

У Шепетівці підвели підсумки онлайн-конкурсу «Я — тато, я пишаюсь цим!»

Автор 22 червня 2020, 18:08

Сьогодні, 22 червня, в приміщенні міської ради відбулося підведення підсумків конкурсу « Я —  тато, я пишаюсь цим!». Конкурс  присвячений Дню Батька, який українці святкували 21 червня. Про результати повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Протягом тижня шепетівчани активно проявляли інтерес до онлайн – конкурсу, організованому управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту  спільно з  відділом інформаційної діяльності і комунікації з громадськістю міської ради. Серед учасників: 30 – жінок і 15 – чоловіків. Мешканці міста, підтримали  їх на шляху до перемоги 3200 вподобайками. Схвально до самої  концепції конкурсу поставилися ще 1000 чол.

Заступниця міського голови Наталія Стасюк відзначила переможців конкурсу подарунками і грамотами. У церемонії нагородження взяла участь начальниця відділу у справах сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Алла Гайдай.

Отже, переможцями стали: серед татусів Віталій Максимчук – 1 місце;  Олексій Шуляков і Володимир Чілій  — 2 місце; Богдан Сас – 3 місце; Микола Півень відзначений за участь в конкурсі.

 Перемогу в номінації «Привітання від сім’ї» отримала Галина Митюк. 1-е місце  і вищезазначена номінація відзначені сертифікатами на відвідування кафе «Рандеву».

Усі, хто брав участь в конкурсі, поза залежністю від перемоги, подарували масу позитивних емоцій, висловлюючи свою підтримку татусям, які не просто пишаються званням Батька, а які довели, що їхньої батьківської  уваги варте все, що сприяє зміцненню стосунків в сім’ї, взаєморозумінню між батьками і дітьми. Для таких татків однаково важливі як участь в подібних (на чийсь погляд  — не вартих уваги) справах, так і матеріальна і моральна відповідальність за сім’ю.

0
репостів
0
репостів