Розділ Суспільство

Помер відомий у Шепетівці лікар-пульмонолог Юрій Юрійович Сливка

Автор 05 травня 2020, 15:49

Вчора, 4 травня, на 64 році обірвалося життя лікаря-пульмонолога та депутата Шепетівської міської ради VI скликання Юрія Юрійовича Сливки.

З глибоким сумом колектив КНП «Шепетівська ЦРЛ» сприйняв звістку про смерть колеги. Про це на своїй сторінці написала головний лікар Шепетівської ЦРЛ Валентина Савчук:

У 1978 році Юрій Юрійович закінчив Чернівецький медичний інститут за спеціальністю «лікувальна справа». Свою кар’єру розпочав у КНП «Шепетівська ЦРЛ» ще у 1989 році будучи лікарем-терапевтом терапевтичного відділення, з 1990 р. по 2008 р. завідувач пульмонологічного відділення, а у 2016 році був призначений завідувачем загально-терапевтичного відділення.

Його професійний шлях – це приклад відданості та гідності, любові до професії та рідної землі. Він завжди надихав колег власними ідеями та був взірцем для наслідування. За роки самовідданого служіння системі охорони здоров’я Юрій Юрійович удостоєний безліччю почесних відзнак та нагород. Висловлюємо слова підтримки дружині Юрія Юрійовича, дітям і всім, хто знав, цінував та поважав покійного.

Нехай добрий, світлий спомин про Юрія Юрійовича Сливку назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті родини, проте світлі спогади про нього, про його добрі справи завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Юрій Юрійович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу. Поділяємо біль та горе рідних! Вічна пам’ять…

0
репостів
0
репостів