Розділ Суспільство

Спори, скарги та житлові потреби вирішував сьогодні Михайло Полодюк на прийомі громадян

Автор 21 лютого 2020, 15:20

Сьогодні, 21 лютого в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради пройшов черговий прийом громадян з особистих питань, який провів міський голова Михайло Полодюк. Участь у зустрічі з шепетівчанами взяв перший заступник міського голови Володимир Вихівський.

Першою звернулася мешканка Шепетівки щодо суперечки із сусідкою через встановлений забор та криницю, яку навмисло забруднили. Жінці повідомили, що за її заявою із забрудненої криниці воду викачали, криниця прохлорована та закрита, щоб люди не могли брати воду певний час.

До посадовців звернувся чоловік з інвалідністю щодо сприяння у перерахунку пенсії. Заявнику надали консультацію, та запропонували подати запит для зарахування додаткових місяців трудового стажу.

Наступний заявник звернувся щодо відповідності температурного режиму у квартирі температурному графіку. Як повідомили працівники теплопостачального підприємства теплоносії у мережі помешкання шепетівчанина  двічі було заміряно. Результати обстеження показали, що його температура відповідає встановленим нормам.

Також цього дня жителі міста звертались із питанням поліпшення житлових умов .

Усі заявники отримали усні роз’яснення стосовно звернень, а за результатами прийому структурні підрозділи виконавчого комітету отримали відповідні доручення з метою вирішення проблемних питань шепетівчан.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 21 лютого 2020, 15:30
0
репостів
0
репостів