Розділ Суспільство

Поскаржився через невиконання Президентом та його партією передвиборних обіцянок

Автор 19 лютого 2020, 17:16

20 листопада 2019 року шепетівчанин звернувся із заявою до Президента України в якій останній зазначив про невиконання Президентом та партією «Слуга Народу» його передвиборних обіцянок, чим на його думку вчиняються шахрайські дії та порушуються його права. Вказане звернення, через Генеральну прокуратуру України та Шепетівську місцеву прокуратуру було надіслано на розгляд до Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницьку.

За результатами розгляду вказаного звернення Територіальним управління Державного бюро розслідувань, яке розташоване у місті Хмельницькому Волошину І.В. була надана відповідь (лист від 31.01.2020 року №В-587/14-01-02-20), в якій зазначено, що під час вивчення інформації викладеної у його зверненні, обставин, які б вказували на кримінальне правопорушення не виявлено, у зв`язку із чим відомості до ЄРДР не вносились.

30.01.2020 року на розгляд слідчому судді Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області надійшла скарга щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до ЄРДР, в якій останній посилається на те, що уповноваженими особами ТУ ДБР, розташованого в місті Хмельницькому порушено вимоги процесуального законодавства, а саме не внесено відомості до ЄРДР на підставі його заяви-повідомлення про вчинення злочину від 20.11.2020 року. З огляду на викладене, просить зобов`язати уповноважених осіб внести відповідні відомості до ЄРДР та дотримуватися положень процесуального закону.

В судовому засіданні скаржник та його представник адвокат Поліщук О.А., скаргу підтримали, просили її задоволити. Слідчий в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Слідчий суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області Колієв С.А. дослідивши матеріали скарги прийшов до висновку, що у задоволенні скарги слід відмовити. 

Як вбачається із змісту поданої 20.11.2019 року ОСОБА_1 заяви, в якості обставин, які свідчать на думку останнього про вчинення Президентом України та партією «Слуга Народу» шахрайських дій стала по суті невиконання передвиборчих обіцянок.

З огляду на викладене прихожу до переконання, що підстав для внесення до ЄРДР відомостей про вчинені кримінальні правопорушення викладені у заяві ОСОБА_1 від 20.11.2019 року на адресу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому відсутні, у зв`язку з чим, його скарга на бездіяльність відповідних посадових осіб стосовно невнесення таких відомостей до ЄРДР є необґрунтованою.

0
репостів
0
репостів