Розділ Суспільство

З проблемами ЖКГ звернулися шепетівчани до міського голови

Автор 31 січня 2020, 14:00

Сьогодні, 31 січня, відбувся прийом громадян з особистих питань, який провів міський голова Михайло Полодюк.

У часть у прийомі взяв перший заступник міського голови Володимир Вихівський та начальники відповідних відділів та управлінь міської ради, представники управлінських компаній.

Шепетівчани зверталися до посадовців з різноманітними питаннями, які переважно стосувалися житлово-комунального господарства: ремонту під’їздів у будинку, якості роботи управлінських компаній, порядку встановлення автономного опалення, облаштування прибудинкової території  та благоустрою міста.

DSC 1339

До посадовців звернувся мешканець вулиці Судилківської щодо роботи управлінської компанії. У ході розмови з представником компанії, яка обслуговує будинок узгодили черговість виконання необхідних робіт у під’їздах.

Наступним звернувся мешканець вулиці Островського щодо  прибирання міста, збору побутових відходів у багатоквартирних будинках та інших робіт з благоустрою міста.

Мешканка будинку по вулиці Чкалова звернулася до посадовців з колективним зверненням щодо освітлення прибудинкової території. За результатами зустрічі відповідальним особам дане доручення виїхати на місце для вивчення ситуації та складення кошторису.

DSC 1349

Наступні заявники проживають в аварійному будинку по вулиці Шешукова. Відповідно до проведеної експертизи будинок потребує капітального ремонту. Заявникам повідомили, що  дане питання буде винесене на розгляд депутатів міської ради.

Мешканці вулиці Судилківської звернулися до посадовців щодо сприяння у наданні їм технічних умов на проведення водогону до своїх домогосподарств. Після розмови з представником водоканалу заявникам повідомили, що вони можуть  безперешкодно отримати технічні умови та розпочинати роботи.

Усі відвідувачі отримали роз’яснення стосовно звернень, а за результатами прийому структурним підрозділам виконавчого комітету були дані відповідні доручення з метою вирішення проблемних питань шепетівчан.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів