Розділ Суспільство

Депутати заборонили використання піротехнічних засобів на території Шепетівки

Автор 27 грудня 2019, 16:10

Сьогодні, 27 грудня, відбулася позачергова 68 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 5 питань.

Першим питанням, яке розглянули депутати, було укладання угод між Хмельницькою обласною радою та Шепетівською міською радою на 2020 рік про передачу трансфертів.

Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» та затвердження його в новій редакції доповів директор комунального підприємства Віталій Градомський.

Про  проведення переоцінки об’єкту комунальної власності міста доповів начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь.

Далі депутати прийняли рішення Про тимчасову заборону використання піротехнічних засобів на території Шепетівки.

Нагадаємо, що аналогічне рішення було прийняте депутатами Шепетівської міської ради 6 скликання 4 вересня 2014 року. Однак в рішенні було вказано, що заборонити використовувати піротехнічні засоби (салюти, феєрверки та інше) на території м. Шепетівки до моменту завершення антитерористичної операції. Оскільки антитерористична операція завершилася і розпочалася операція Об’єднаних сил на сході України було прийнято нове рішення, у якому заборона  використання піротехнічних засобів (салютів, феєрверків) на території міста Шепетівки триватиме до моменту завершення даної операції.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 27 грудня 2019, 16:39
0
репостів
0
репостів