Розділ Суспільство

На засіданні виконавчого комітету Шепетівської міської ради розглядали актуальні питання громади

Автор 13 грудня 2019, 00:10

11 грудня  міський голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

На початку засідання члени виконавчого комітету затвердили питання, які були попередньо розглянуті комісією з питань захисту прав дитини.

Про  затвердження переліку видів громадських робіт та переліку роботодавців, за участю яких планується організація громадських робіт на 2020 рік доповів директор Шепетівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Олександр Ребекевша.

Далі  виконавчий комітет  розглянув проект рішення про  організацію та проведення новорічно-різдвяного ярмарку. Відповідно до рішення виконкому ярмаркове містечко працюватиме з 19 грудня 2019 року по 21 січня 2020 року з 10:00 до 01:00 години.

Про визначення об’єктів конкурсу та оголошення конкурсу з перевезення пасажирів в міському автомобільному транспорті загального користування в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі на маршруті № 1 доповів начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь.

Широкого обговорення набрало питання про  видалення зелених насаджень.  Члени виконкому розглянули звернення Шепетівської  спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства з проханням видалити одну ялину у зв’язку із тим, що вона росте впритул до вікон школи, під час сильного вітру загрожує будівлі та людям. Також ялина сильно затіняє приміщення. За результатами  санітарно-епідеміологічної експертизи зелена красуня порушує світловий режим, у приміщеннях залишилося 30 % від необхідного рівня освітлення.

Вивчивши  результати  обстежень  та врахувавши загрози, члени виконкому прийняли рішення видалити дерево та використати його для святкування Нового року і Різдва у Шепетівці. Блакитну ялину встановлять на площі Т.Шевченка.

Наступними розглянули питання про коригування плати за навчання по дитячій художній школі  та затвердження плати за навчання у дитячій музичній школі.  Вартість навчання зростає у зв’язку із збільшенням розміру мінімальної заробітної плати та інших складових вартості навчання.

Також на засіданні затверджено розмір відшкодування вартості навчання в Шепетівській дитячій художній школі та Шепетівській дитячій музичній школі для дітей з об’єднаних територіальних громад з січня 2020 року.

Окрім цього, було розглянуто житлові питання.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів