Розділ Суспільство

У Михайлючці, Цмівці, Хмелівці та Конотопі проведено профілактичний рейд "Діти вулиці"

Автор 01 листопада 2019, 15:56

31 жовтня 2019 року, з метою профілактики правопорушень та злочинів, розв’язання проблем бездоглядності, безпритульності серед дітей та підлітків, запобігання соціальному сирітству, працівниками служби у справах дітей Шепетівської районної державної адміністрації спільно з працівниками районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, та працівниками Михайлюцької сільської ради організовано та проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Сім’я» у селах: Михайлючка, Цмівка, Хмелівка, Конотоп.

В ході рейду було проведено обстеження умов проживання утримання і виховання дітей у сім’ях, де батьки, або особи, що їх замінюють, ухиляються від виконання своїх обов’язків та негативно впливають на виховання своїх дітей, відвідано дітей у сім’ях опікунів.

7520443 n

За результатами рейду складені відповідні акти, з батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей, та, щодо попередження насильства у сім’ї.

Крім того, проведено бесіду з батьками щодо дотримання правил безпеки під час обігрівання будинків грубками, печами та електрообігрівачами.

Головний спеціаліст служби у справах дітей адміністрації Оксана Федорчук
0
репостів
0
репостів