Розділ Суспільство

Від завтра стартує опалювальний сезон у Шепетівці

Автор 03 жовтня 2019, 18:21

Таке рішення прийняли сьогодні, 3 жовтня, члени виконавчого комітету Шепетівської міської ради на позачерговому засіданні.

Головуючий на засіданні міський голова Михайло Полодюк зауважив, що до міської ради уже зверталися люди із повідомленням, що у деяких садочках і школах холодно. У зв’язку з цим та з очікуваним пониженням середньодобової температури відповідно до вимог законодавства виконавчий комітет підтримав запропонований проєкт рішення.

Зокрема, опалювальний сезон від завтра розпочнеться у всіх дошкільних навчальних закладах міста та у школах, де вже встановлені модульні котельні, в тому числі й у Шепетівському навчально-виховному комплексі №3 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою». На завершальному етапі встановлення модульної котельні у Шепетівській спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів. На цей час у школі-інтернаті облаштовані електричні засоби обігріву.

Також 4 жовтня розпочнеться опалювальний сезон  у закладах культури, спорту, соціальної сфери міста, комунальних закладах охорони здоров’я, що знаходяться на території Шепетівки.

За матеріалами прес-служби Шепетівської міської ради

Останнє редагування 03 жовтня 2019, 18:28
0
репостів
0
репостів