Розділ Суспільство

Відбулося засідання Шепетівської міської ради

Автор 26 вересня 2019, 14:56

26 вересня під головуванням секретаря міської ради Миколи Кикотя відбулась 61 (позачергова) сесія Шепетівської міської ради.

На початку засідання депутати розглянули депутатське звернення до Президента України, депутатів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо впровадження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення до 2025 року. Після обговорення рішення не набрало необхідної кількості голосів.

Проект рішення про внесення змін до бюджету міста на 2019  рік представив начальник фінансового управління Василь Дрищ. Відповідно до цього рішення міському бюджету передається субвенція з державного бюджету на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення якості освіти. Кошти будуть спрямовані на  придбання послуг з доступу до Інтернету для закладів загальної середньої освіти Шепетівки.

У ході засідання народні обранці  розглянули питання про застосування тарифу  на послугу постачання теплової енергії при  розрахунку пільг та  субсидій з 1 жовтня 2019 році.

Розглянувши звернення та рішення комісії з перейменування вулиць, площ і провулків у місті Шепетівка депутати не підтримали проект рішення Про перейменування вулиці Радищева на вулицю Ігоря Василика.

Наприкінці засідання депутати розглянули питання, що стосуються регулювання земельних відносин.


Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 27 вересня 2019, 15:10
0
репостів
0
репостів