Розділ Суспільство

На позачергові парламентські вибори у Шепетівку прибули спостерігачі ENEMO

Автор 11 липня 2019, 18:54

11 липня у малій залі засідань виконавчого комітету відбулась зустріч посадовців Шепетівської міської ради з довгостроковими спостерігачами за виборами Філіпом Корачем та Петером Неметом. Гості представляють місію зі спостереження за виборами в Україні 2019, у складі Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO).

У зустрічі взяв участь керуючий справами виконавчого комітету Шепетівської міської ради Василь Рачук, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Сергій Колесник та головний спеціаліст відділу з питань кадрової та режимно-секретної роботи Інна Кушик.

Присутні обговорили проведення виборів та виборчої кампанії у Шепетівці, порядок розміщення політичної агітації у місті, наявність скарг від громадян на зовнішню рекламу політичного спрямування.

Посадовці відповіли на питання спостерігачів щодо внесення змін у списки виборців, їх кількість у порівнянні з виборами Президента України та можливість внесення змін через суд. Також обговорили роботу виборчих дільниць та взаємодію з Центральною виборчою комісією.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 11 липня 2019, 18:58
0
репостів
0
репостів