Розділ Суспільство

Цьогоріч проекти подані на Громадський бюджет голосування мешканців не потребують

Автор 10 липня 2019, 19:22

10 липня  в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської  ради відбулось чергове засідання комісії з питань Громадського бюджету.   Засідання провела голова комісії Олена Драчук. Участь у засіданні взяли члени комісії та депутатка Шепетівської міської ради Алла Бунечко.

Учасники засідання обговорили та підтримали пропозицію про внесення змін до Положення про Громадський бюджет міста Шепетівки. У 2019 році поданих проектів виявилося менше, ніж вимагає положення для проведення голосування, а їх загальний бюджет не перевищує загального бюджету, що виділений на реалізацію проектів-переможців. Зважаючи на це, члени комісії запропонованували у таких випадках не проводити  процедуру голосування, розглянути можливість швидшого розгляду поданих проектів та вважати такі проекти переможцями.

Також обговорили роботу членів комісії та відвідування ними засідань. Було запропоновано ініціювати виключення зі складу комісії учасників, які пропустили засідання три і більше разів. Усі присутні погодилися, що ця комісія працює декілька місяців на рік, а засідання відбуваються не занадто часто.

Остаточне рішення з цих питань прийматиме сесія Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів