Розділ Суспільство

Вона сказала "Так!": у Шепетівці військовий освідчився дівчині

Автор 22 травня 2019, 13:00
Вона сказала "Так!": у Шепетівці військовий освідчився дівчині Фото: Володимир Толмачов

Днями, один з підрозділів Шепетівського зенітного ракетного полку повітряного командування «Захід» повернувся в пункту постійної дислокації. Після довготривалого виконання завдань за призначення в зоні проведення операції Об’єднаних сил, армійці нарешті побачили своїх рідних та близьких.

Так, під час шикування особового складу, командир дивізіону віддав наказав солдату Олександру Димченко вийти зі строю. Звертаючись до військового, командир сказав, що сьогоднішній день "запам'ятається назавжди".

Мабуть, кожна дівчина мріє про неймовірно романтичну пропозицію руки і серця. Хлопець в руках мав букет зі 101 троянди та каблучку. Помітно нервуючи попросив кохану Яну стати його дружиною. Чоловік вручивши їй квіти, надів на палець каблучку. Усі присутні почали аплодувати. Для дівчини це була повна несподіванка, в неї помітно тремтіли руки, і звісно ж вона сказала: "Так!".

Олександр та Яна познайомилися 10 місяців тому, переписувалися в соціальній мережі, згодом у пари з'явилися серйозні почуття. Перед самим відрядженням хлопця в зону ООС, дівчина пообіцяла, що обов'язково дочекається. І дочекалася! Ось така love story!

Повітряне командування "Захід"

Останнє редагування 22 травня 2019, 20:10
0
репостів
0
репостів