Розділ Суспільство

Азербайджанець з Шепетівки у супроводі поліції таки покинув Україну

Автор 25 квітня 2019, 15:10

53-річний чоловік проігнорував попереднє рішення суду про примусове повернення в країну походження, тож було прийнято рішення про його затримання і поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців, після чого у супроводі працівників поліції та міграційної служби громадянина Азербайджану доправили в аеропорт «Бориспіль» та видворили за межі України із забороною в’їзду на 5 років.

Нагадаємо, з 16 березня по 31 травня на Хмельниччині триває операція «Мігрант» , в ході якої правоохоронці перевіряють законність перебування на території краю іноземних громадян.  

У рамках проведення зазначених заходів у місті Шепетівка працівники кримінальної поліції спільно з колегами із міграційної служби виявили громадянина Азербайджану, який тривалий час ігнорував рішення суду про примусове повернення в країну походження.

У зв’язку з цим 16 квітня Шепетівський міськрайонний суд прийняв рішення про затримання нелегала та поміщення його до пункту тимчасового перебування іноземців для встановлення його особи.

Після процедури ідентифікації працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із міграційної служби доправили громадянина Азербайджану в аеропорт «Бориспіль» та видворили за межі України із забороною в’їзду терміном на 5 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

0
репостів
0
репостів