Розділ Суспільство

Азербайджанця з Шепетівки за рішенням суду видворять з України

Автор 18 квітня 2019, 11:39

Шепетівський міськрайонний суд прийняв рішення про примусове видворення з країни громадянина Республіки Азербайджан. Про це повідомляє прес-служба суду. 

Суд задовольнив позов Шепетівського райвідділу управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області про затримання з метою поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України та примусового видворення за межі України. Вирішено затримати строком на шість місяців громадянина Республіки Азербайджан з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні та примусово видворити з України.

Позивач звернувся до суду з даним позовом, посилаючись на те, що 16 квітня 2019 року працівниками Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області було виявлено громадянина Республіки Азербайджан, при перевірці паспорту якого з'ясувалося наступне. 13 берензня 2019 року Ладижинським МС УДМС України у Вінницькій області прийнято рішення № 3 про примусове видворення з України та зобов’язано його залишити територію України до 11 квітня 2019 року. Таке рішення азербайджанець не виконав без поважних причин та продовжує порушувати чинне міграційне законодавство.

Відповідач у судовому засіданні позов визнав. Чоловік пояснив: вчасно не залишив територію України, оскільки його син навчається в Острозькій академії та потребує матеріальної підтримки. Рішення законної сили не набрало та може бути оскаржено до Сьомого апеляційного адміністративного суду.

0
репостів
0
репостів