Розділ Суспільство

Сім'я Коротюків виграла 50 000 грн у програмі "Хата на тата"

Вчора в ефір телеканалу СТБ вийшов 17 випуск 7 сезону передачі "Хата на тата", де героями стали шепетівчани. Сім'я Коротюків упродовж тижня виборювала грошовий приз.

Ось як описали хід програми на офіційному сайті проекту:

Олекандр - рок-музикант. Правда, його робота трохи не відповідає його смаку. Коротюк заробляє тим, що грає на весіллях, хрестинах і похоронах. Він постійно стикається з проблемами через невідповідність його музичного смаку зі смаком замовника. Наприклад, він може відмовитися грати пісню Олега Винника заради того, щоб долучити маси до прекрасної творчості групи Pink Floyd. За таку самодіяльність мало хто погоджується платити. Відповідно, замовлень у нього - один-два на місяць. Як жити, якщо глава сімейства приносить лише дві-три тисячі за місяць?

Дружина Катя, поїхавши в довгоочікувану відпустку, залишила на батька трьох дітей, стільки ж робіт і нескінченні побутові проблеми. У перший же день ледачий тато, незважаючи на те, що у дочки було день народження, влаштував посиденьки з друзями після власного ж концерту. Троє дітей в той день змушені були з голодом і образою лягати спати.

Вранці їх очікував не зовсім приємний сюрприз: солодкі млинці з яблуками і цибулею та розумінням того, що весь наступний тиждень дітям доведеться дотримуватися суворої дієти. Вже на третій день молодша дочка Олександра прокинулася з жахливим болем в животі: дівчинка лежала під крапельницею в одній з місцевих лікарень. Але як відреагує на таку новину батько і якими будуть його дії?

Складний графік і нові обов’язкові завдання загнали тата в глухий кут: де взяти грошей на ремонт, бойлер і їжу? Роздумуючи над виконанням одного з таких основних завдань, Олександр вирішив згуртувати родину спільною справою. Рок-музикант відвіз дітей на шепетівський ринок, де вони грали на інструментах, щоб заробити хоч якісь гроші. Але план горе-батька провалився: замість любові і радості діти відчували себе приниженими і ображеними. Як з цим психологічним тиском впорався батько, і як саме він зміг повернути собі довіру головних людей в його житті?

Після зворушливого відеозвернення тато в той же день приступив до підготовки основних завдань. Окрилений надією, Олександр придумав пісню на конкурс дочки, зробив цікавий сюрприз старшої та зібрав усіх дітей на сімейний пікнік. Але чи зарахують діти це спокутування провини?

Тато покаявся в своїх помилках, приступив до ремонту і знайшов собі нову роботу. Тепер він не відмовляється від виконання попсової музики, яку він вважав ганебною, і з піснею «Шльопки» заробив певні гроші на покупку котла. Але чи вдасться йому купити котел і зробити ремонт у власній квартирі?

Чому ображена дружина буде плакати на їх зустрічі і як чоловік реабілітується після своїх косяків? Чому Олександру доведеться продати найдорожче, що у нього є, і якими методами він вирішить налагодити сімейний побут? Чи зможе він повернути день народження дочки?

Звучить звичайно інтригуюче, але насправді, переглянувши передачу, розумієш, що в програмі забагато награного. Хоча кожен може скласти свою думку, переглянувши передачу нижче.

Єдине, що хочеться порадіти за сім'ю Коротюків, які окрім грошового призу у  розмірі 50 000 грн, отримали цікавий досвід участі у подібних постановочних шоу.

Останнє редагування 25 травня 2020, 15:23

Відео

0
репостів
0
репостів