Розділ Суспільство

У Шепетівці судитимуть власників підпільного покерного клубу

Автор 27 серпня 2018, 17:05

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевих жителів З., К. та М., які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 203-2, ч. 1 ст. 263 КК України.

Досудовим слідством встановлено, що обвинувачені, приховуючи свою злочинну діяльність, навесні 2015 року з метою отримання прибутку, за попередньою змовою між собою, вирішили зайнятися гральним бізнесом, організувавши проведення азартної гри в карти на гроші під назвою «Покер» у двох варіантах: кеш гри або турніру.

Прибуток від організації грального бізнесу полягав у отриманні грошових коштів у вигляді комісії (2.5 % від ставок під час гри певного виду покеру або не більше, ніж 50 гривень від великої суми коштів за одне коло гри).


Реклама: Придбати авіаквитки тепер простіше простого. Ми підбираємо найвигідніші ціни серед  всіх авіаперевізників, а також будуємо оптимальні маршрутки для пересадок. 


Реалізовуючи свої злочинні наміри, обвинувачені для грального залу підшукали та орендували нежитлове приміщення, облаштували його як покерний клуб. З квітня 2015 року залучили осіб, які надавали доступ до азартних ігор і забезпечували діяльність грального закладу.

В організованому гральному залі різним особам надавали можливість доступу до азартних ігор на гроші, внаслідок чого отримували незаконний прибуток у вигляді комісії до 16.10.2015 року, коли працівниками міліції було проведено санкціонований обшук в приміщенні грального закладу.

Не маючи на меті припинити свою діяльність, З., К. та М., вживали певних заходів конспірації, підшукували нові приміщення, де продовжували надавати різним особам можливість доступу до азартних ігор на гроші.

Крім того, З. придбав стартовий пістолет, який носив із собою без передбаченого законом дозволу та у невстановлений досудовим розслідуванням час та спосіб умисно приніс до місця свого проживання, де у подальшому зберігав.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 27 серпня 2018, 17:14
0
репостів
0
репостів