Розділ Суспільство

За вбивство рідного брата отримав 8 років позбавлення волі

Автор 20 квітня 2018, 11:47

Вчора, 18 квітня 2018 року, вироком Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області визнано винним громадянина К. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років. Потерпілим у даній справі був рідний брат обвинуваченого.

Подія сталася 8 лютого 2018 року, близько 01-ої години. К., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час спільного розпиття алкогольних напоїв з рідним братом, на грунті раптово виниклих між ними під час побутової сварки неприязних відносин, умисно наніс останньому 2 удара кулаком правої руки в обличчя і тулуб, від чого той зігнувся, сидячи на стільці, а тоді вдарив взутою у кросівок правою ногою у правий бік по тулубу під ребра, від якого той впав на підлогу і в нього з рота потекла кров.

Після цього, К. продовжив умисно наносити удари ногами у взутті по голові та тулубу, завдаши не менше шести ударів. Від заподіяних тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події.

В судовому засіданні обвинувачений К. вину в інкримінованому злочині визнав частково, у скоєному розкаявся, адже не міг передбачити, що від його ударів настане смерть брата.

Наразі вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до Апеляційного суду Хмельницької області. До вступу вироку в законну силу обвинувачений буде утримуватись під вартою.

Прес служба Шепетівського міськрайонного суду

Останнє редагування 20 квітня 2018, 11:52
0
репостів
0
репостів