Розділ Суспільство

Вартість проїзду міських перевезень поки залишається без змін

Автор 21 червня 2017, 20:33

20 червня 2017 року у сесійній залі міської ради відбулось громадське обговорення питання підвищення вартості проїзду у міському автотранспорті в звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі.

Відповідний проект рішення виконкому було підготовлено у зв'язку зі  зверненням ПрАТ «Шепетівське автотранспортне підприємство 16807», яке обслуговує міські маршрути №1, №2, №3, №5, №5-А, №6, №6-А, №9, №10, №11. Згідно  розрахунків підприємства діючий тариф на перевезення пасажирів є збитковий (у зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати з 1600 грн. до 3200 грн. та постійним підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали),  а економічно обгрунтована вартість перевезення одного пасажира на 2017 рік, з врахуванням 10% рентабельності, складає 4,10 грн.

В обговоренні взяли участь начальник відділу економіки управління економічного розвитку О.Колеснік, голова правління ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» Р.Савчук, члени Координаційної ради з питань розвитку підприємництва С.Косуха, Р.Криворчук,  І.Якунькін та мешканці міста.

За результатами громадських слухань було вирішено повернутись до доцільності підвищення вартості проїзду у міському автотранспорті в звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі після забезпечення ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» регулярності руху автобусів на маршрутах  відповідно умов Договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів