Розділ Суспільство

Що цілий рік нардеп від нашого округу робив у Верховній Раді

Автор 01 грудня 2015, 14:13
27 листопада минув перший рік роботи депутатів Верховної Ради 8 скликання. З цієї нагоди Незалежний громадський портал проаналізував чим займались у Верховній Раді народні депутати від Хмельниччини.

За цей період найбільше законопроектів, серед колег із Хмельницької області, вніс до ВР Андрій Шинькович (46), проте лише один з них став чинними актом, а ось у Сергія Мельника ККД найвищий – 5 підтриманих ініціатив. Є серед наших нардепів і такі, що жодного разу не виступали у найвищому законодавчому органі країни – ОлександрГерега та Олександр Ксенжук, але і є Віктор Бондар, якого від мікрофону не відірвати (28 виступів).

Що ж за цей період встиг зробити народний депутат від нашого 190-го округу Роман Мацола?

На пленарних засіданнях Верховної Ради присутній – 108, відсутній – 14 разів (за даними реєстрації депутата за допомогою електронної системи). Письмова реєстрація: присутній – 111, відсутній з невідомих причин – 11.

Одного разу виступив з місця.

Подав 7 депутатських запитів, з них 5 питань стосувались Львівського регіону, де проживає нардеп та лише один запит стосувався Хмельницької області (щодо відновлення розкладу руху дизель-поїзда Жмеринського відділення Південно-західної залізниці по маршруту Гречани – Кам’янець-Подільській).

Подав 27 Законопроектів, жоден не підтриманий ВР.
0
репостів
0
репостів