Розділ Суспільство

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Автор shepetivka-rada.gov.ua 17 жовтня 2015, 16:42
15 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Володимира Вихівського. На порядок денний винесено 16 питань.
На початку засідання головний спеціаліст центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Онопрійчук інформувала членів виконкому про здійснення профілактичної роботи щодо запобігання алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління, ВІЛ/СНІДу та іншим негативним проявам в молодіжному середовищі у місті Шепетівці у 2015 році. Зокрема, Тетяна Петрівна зауважила, що цьогоріч працівниками центру із залученням лікарів, психологів, соціальних працівників, юристів проведено 39 групових профілактичних, інформаційно-просвітницьких заходів, якими охоплено 1170 осіб. Також з метою збереження здоров'я та подолання негативних проявів у сім'ях соціальними послугами охоплено 2071 особа, з них 859 дітей. Протягом року на лікування в Хмельницький обласний наркологічний диспансер направлено 9 осіб. 3 особи без постійного місця проживання влаштовано у Будинок тимчасового перебування громадян, які втратили зв'язок із сім'ями «Центр реабілітації бездомних «Промінь надії», який знаходиться у місті Хмельницькому.

Опісля заслуханої інформації члени виконавчого комітету рекомендували ЦСССДМ продовжити роботу щодо пропаганди здорового способу життя та профілактики негативних явищ серед населення міста.

Важливим питанням засідання члени виконавчого комітету надали дозвіл на впровадження автоматичної системи контролю і обліку послуг централізованого водопостачання та водовідведення. За словами директора міського водоканалу Віталія Бикова місто Шепетівка на всеукраїнському рівні є другою у запровадженні такого обліку води. Така система складається із сукупності контрольно-вимірювальних пристроїв, ліній зв'язку, комп'ютера і програмного забезпечення, які підключені в єдину систему для передачі даних про енергоресурси, які використовують споживачі. Це дозволить міськводоканалу облікувати витрати води і унеможливить крадіж води із системи водопостачання.

Наступними рішеннями виконавчого комітету погоджено проект інвестиційного договору між фізичною особою–підприємцем та комунальним підприємством «Шепетівський ринок» щодо будівництва магазину, встановлено тимчасово з 1 листопада 2015 року до 31 липня 2016 року диференційовану орендну плату за необлаштоване торгове місце на території КП «Шепетівський ринок» у розмірі 5 грн. за 1 м кв. при умові постійного здійснення орендарем торгової діяльності та 8 грн. при умові нездійснення орендарем торгової діяльності.

Також на засіданні прийняті рішення щодо захисту прав та інтересів дітей, встановлено норми витрат теплової енергії на 1 м кв. протягом опалювального сезону на 2015-2016 роки, розглянуто житлові питання та питання містобудування і архітектури, тощо.

Кожне питання порядку денного обговорено, зафіксовані пропозиції будуть внесені до рішень.
0
репостів
0
репостів