Розділ Суспільство

Суд виніс вирок зловмиснику, який систематично ображав власну матір та вкрав мобільний телефон

Автор 11 вересня 2024, 19:25

П’ять з половиною років позбавлення волі отримав домашній кривдник. У Славуті суд виніс вирок зловмиснику, який систематично ображав власну матір.

Нагадаємо, слідчі Шепетівського райуправління поліції оголосили підозру 32-річному славутчанину, який протягом року ображав власну матір. Про випадки домашнього насильства жінка кілька разів зверталася в поліцію.

За результатами виїздів на повідомлення, поліцейські складали адміністративні протоколи за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (вчинення домашнього насильства), проводили з чоловіком профілактичні бесіди.

На шлях виправлення останній не став, та продовжував ображати та погрожувати власній матері.

Її син раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Під час перевірки правоохоронці також з'ясували, що чоловік причетний до крадіжки мобільного телефону у місцевого жителя.

Нещодавно Славутський міськрайонний суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним за ч. 4 ст.185 (Крадіжка в умовах воєнного стану) та ст.126-1(Домашнє насильство) Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у виді п’яти з половиною років позбавлення волі.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів