Розділ Суспільство

Рух електропотяга «Рівне-Шепетівка» буде відновлено: Укразалізниця назвала дату

Автор 03 серпня 2024, 14:20

У червні Південно-Західна залізниця долучилась до економії електроенергії та внесла тимчасові зміни до графіка руху приміських електропоїздів скасувавши деякі з них. Зараз ситуація з електропостачанням налагодилась і тому Укрзалізниця відновлює рух скасованих електричок.

Нагадаємо, починаючи від 12 червня 2024 було тимчасово скасовані рейси:

  • № 6284 Рівне – Шепетівка (прибуття у Шепетівку о 14:10)
  • № 6285 Шепетівка – Рівне (відправлення із Шепетівки о 14:42 )

На Рівненщині мешканці села Івачків навіть виходили на мітинг з вимогою повернути все, як було, інакше - вдадуться до крайнощів.

За словами місцевих, залізничний транспорт для них є життєво необхідним, адже саме завдяки ньому вони мали можливість доїхати до роботи, аптеки чи місця видіча пенсії. Зараз єдиий варіант - це маршурутка, яка курсує не стабільно. Та й для багатьох людей, особливо похилого віку, дорога, наприклад, під пекучим сонцем є ще тим випробуванням.

Доведені до відчаю люди хотіли щоб їх почули та повернули ектричку назад. Казали: якщо на звернення не відреагують, вдадуться до крайнощів - просто перекриють колію.

На відповідь на інформаційний запит каналу ITV media group в Укрзалізниці повідомили, що рух потяга "Рівне-Шепетівка" буде відновлено з 12 серпня.

20240802 6663

Розклад руху поїздів на нашому сайті ми оновимо щойно відбудеться фактичний запуск.

Останнє редагування 03 серпня 2024, 14:36
0
репостів
0
репостів