Вікторія розповіла Суспільному, що з перших днів повномасштабного волонтерила на кухні 106 бригади ТРО, яка тільки формувалась, а у квітні призвалась до ЗСУ.
"Була кухарем. З лютого — начальниця їдальні. Під їдальню ми пристосували хату в селі на Сумщині, куди навесні із Донецького напрямку передислокувався наш батальйон".
За словами Вікторії, годують тричі на день по 50-60 чоловік.
"В нас є 5 точок, куди ми вивозимо обіди. Для тих, хто на місці, облаштовують додатково такій собі шведський стіл – з салатами і бутербродами. Меню різноманітне: борщі, розсольники, каші, картопля тушкована. Як є продукти, з яких можна щось приготувати, то це без проблем".
Наймолодший у батальйоні Олександр зізнався, кухарі виконують важливе завдання.
"Вони виконують дійсно бойове завдання. Уявіть собі — нагодувати батальйон".