Розділ Суспільство

Сьогодні будуть погодинні відключення електропостачання: якій черзі "не пощастило"

Автор 01 червня 2024, 14:31

Сьогодні, 01.06.2024 року, з 18:30 на Хмельниччині запроваджуватимуться погодинні відключення. Дозволена величина потужності, визначена та доведена НЕК «Укренерго», не покриває потужність, що потрібна області.

Отже відключення гарантовано будуть за 6 чергою та, у випадку потреби, за 2 чергою.

file20240601134301212

Дізнатись свою чергу ви можете тут.

Нагадаємо, що сьогодні російські окупанти завдали потужного ракетно-авіаційного удару по об’єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України. Ціллю атаки була енергетика, повідомив профільний міністр Герман Галущенко. За його даними, є руйнування обʼєктів у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській та Івано-Франківській областях.

Шановні споживачі! Складна ситуація в об’єднаній енергосистемі країни спричинена ворожими атаками. Енергетики країни роблять усе можливе та неможливе для стабілізації роботи енергосистеми та зменшення тривалості відключень.

Будь ласка, споживайте електричну енергію ощадливо, особливо у години максимального навантаження на систему: з 18:00 до 24:00. Вимикайте зайві прилади, освітлення, користуйтесь технікою почергово. За можливості, використовуйте енергоємні прилади в денні години.

Наголошуємо, погодинні відключення дозволяють уникнути масштабних аварійних пошкоджень енергосистеми. Енергетики відслідковують рівень споживання електричної енергії та, за першої ж можливості, будуть заживлювати споживачів.

Відділ зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго

Останнє редагування 01 червня 2024, 14:59
0
репостів
0
репостів