Розділ Суспільство

У Судилківській громаді поліцейський влаштував сюрприз учасницям конкурсу дитячого малюнку

Автор 03 липня 2023, 17:30

На Шепетівщині поліцейський офіцер громади влаштував сюрприз учасницям конкурсу дитячого малюнку «Поліцейський очима дітей». Творчі роботи 12-річної Вероніки, 10-річної Олі та 9-річної Лізи із зображенням поліцейських буднів прикрасили обласну виставку, яка нещодавно пройшла у Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області.

Олег Навроцький, поліцейський офіцер громади Судилківської ТГ, відвідав юних художниць своєї громади. Капітан поліції теж творчо підійшов до заходу: неочікувано для дітей влаштував їм свято та презентував набори для творчості.

- Був вражений малюнками дівчат, такі вони вийшли яскраві, пронизані теплом та любов'ю.Тому вирішив віддячити авторкам - розповідає Олег Навроцький, - Ми, як поліцейські, робимо все можливе щоб мешканці нашої громади, дорослі та малі, відчували наші підтримку та захист.

Натомість дівчата подякували за приємні подарунки та пообіцяли, що неодмінно розвиватимуть свої творчі здібності й прийматимуть участь у різних творчих конкурсах.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 03 липня 2023, 17:34
0
репостів
0
репостів