Розділ Суспільство

У Нетішині місцева влада компенсує 50% вартості куплених генераторів

Автор 07 грудня 2022, 19:03

Вчора, 6 грудня, рішенням Нетішенської міської ради затверджено програму часткової компенсації вартості генераторів в умовах воєнного стану на 2022-2023 роки. Програмою передбачено компенсацію на відшкодування вартості закупівлі нових генераторів на об’єкти підприємництва, приватні домоволодіння та багатоквартирні житлові будинки.

Дія програми поширюється на фізичних осіб-підприємців, власників домоволодінь, ОСББ та управителів багатоквартирних житлових будинків.

Програма передбачає залучення коштів учасників програми та бюджету Нетішинської МТГ для часткової компенсації реалізації заходів із закупівлі та оснащення побутовими генераторами об’єкти підприємництва, приватні домоволодіння та багатоквартирні житлові будинки. 

Як повідомив міський голова Олександр Супрунюк, компенсація діє на закуплені генератори після 1 вересня в розмірі 50%. Але не більше 35 тисяч гривень.

Для підприємців, що мають найманих працівників сума може бути збільшена за кожного найманого на 5% але не більше 25% і відповідно сума компенсаціі може становити 53 тисячі гривень.

Потрібно подати техдокументацію на генератор, документ про вартість, заявку, де вказується мета та місце застосування агрегату. Також зобовязання що при роботі генератора до 10% потужності має бути забезпечено для зарядки гаджетів бажаючих.

Документи будуть оброблятись агенцією місцевого розвитку та відділом економіки.

Останнє редагування 07 грудня 2022, 19:09
0
репостів
0
репостів