Розділ Суспільство

Полончанина судитимуть за психологічні знущання над колишньою співмешканкою

Автор 21 листопада 2022, 13:58

За психологічні знущання над колишньою співмешканкою 36-річний полончанин невдовзі постане перед судом. Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва прокуратури оголосили кривднику підозру за ст.126-1 КК України ( Домашнє насильство).

Працівники поліції Шепетівського району впродовж року проводили профілактичні бесіди, виносили термінові заборонні приписи, складали адміністративні протоколи за вчинення домашнього насильства.

За зібраними поліцейськими доказами Полонський районний суд тричі виносив постанови, якими притягував зловмисника до адміністративної відповідальності. Останній раз чоловіку присудили штраф у 850 гривень.

Четвертий факт домашнього насильства правоохоронці зафіксували у жовтні цього року.

Чоловік прийшов до помешкання колишньої співмешканки та вчинив конфлікт. Погрожував, ображав, проявляв агресію, усе це в присутності сина потерпілої. Жінка вкотре звернулась до поліції.

Цього разу слідчі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження.

Наразі кривднику вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ст 126-1 КК України ( Домашнє насильство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до двох років.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів