Розділ Суспільство

Телеведучий Дмитро Комаров привіз у Нетішин автомобілі для ЗСУ

Автор 24 серпня 2022, 10:45

Вчора, 23 серпня, у День Державного Прапора України, на площі перед Палацом культури у Нетішині вишикувалось більше 20 авто (більшість з них - пікапи) та 7 квадроциклів - черговий подарунок для наших мужніх та хоробрих захисників Збройних Сил України.

Освячення техніки здійснили отець Олег, священник Собору Архістратига Михаїла та Архангела Гавриїла ПЦУ та отець Василь, настоятель Свято-Дмитрівської церкви (с. Старий Кривин).

«Три авто та 7 квадроциклів закуплено за кошти бюджету громади, 1- за кошти волонтерів. Авто будуть передані на передову у військові частини, де воюють з російськими окупантами наші земляки, 5 квадроциклів – до однієї з військових частин Національної гвардії України, а 2 - ЗСУ», - розповідає міський голова Олександр Супрунюк.

Слід зазначити, що авто було закуплено при допомозі друзів з Латвії, зокрема Віталія Оленійчука, голови ГО «Перемога 17», члена правління Спілки українсько-латвійської дружби.

Інші авто закуплено для ЗСУ завдяки відомому українському телеведучому каналу «1+1», автору програми «Світ навиворіт» Дмитру Комарову. Він сьогодні прибув до нашого міста.

«Своє авто я виставив на аукціон і за нього виручив 1 млн. грн. До справи підключився кум Сергій. Потім попросили наших земляків Віталія та Валерія, які живуть у Ризі. Так ми закупили 22 авто на загальну суму 138 тис. євро. Всі вони будуть передані у військові частини. Впевнений, що жодна з них не буде в Ужгороді возити помідори», - сказав Дмитро Комаров.

У Нетішині авто братимуть на тимчасовий облік і потім розподілятимуть по військових частинах.

На прохання міського голови Олександра Супрунюка, Дмитром Комаровим було придбано пікап для однієї з військових частин (воює з ворогом на передовій), де служить нетішинець і автомобіль швидкої допомоги для нетішинського бійця медичної роти Олега. Він нині проходить лікування, а потім - знову на передову. Доповненням до автомобіля «швидкої» став різного роду перев’язувальний матеріал та антисептик – надано польськими друзями-волонтерами в перші дні війни для потреб громади.

Разом до перемоги!

Відділ з організаційних питань Нетішинської міської ради

0
репостів
0
репостів