Розділ Суспільство

У Шепетівці для дітей переселенців було облаштовано ігрову кімнату

Автор 14 квітня 2022, 14:37

Щодня на Шепетівщині приймають десятки родин з малечою. З початку повномасштабної війни в Україні до Шепетівського району приїхало більше 7 000 дітей з окупованих регіонів разом з батьками. Про це повідомив начальник Шепетівської РВА Анатолій Катеренчук.

Замість колискових наніч - вибухи та сирени, а потяги та автобуси вже не везуть на яскравий відпочинок, а поспіхом рятують від пострілів. Війна вкрала у них дитинство та безтурботність!

Щоб перебування дорослих і дітей стало більш комфортним при оформлені необхідних документів в управлінні соціального захисту населення Шепетівської районної військової адміністрації було облаштовано дитячу ігрову кімнату для дітей вимушених переселенців.

В кімнаті створено комфортний ігровий простір для діток. Якщо іграшка сподобалась, вони можуть її забрати собі.

Ми дуже хочемо, щоб наші діти ніколи не чули звуки сирен та вибухи снарядів! Дуже важливо у такий складний для всіх нас час триматися разом та вірити у світле майбутнє нашої рідної Батьківщини.

Принагідно нагадуємо, що внутрішньо переміщені особи можуть отримати допомогу від громади після реєстрації в міській раді. Днями французька асоціація Assistance aux Réfugiés d'Ukraine надала гуманітарну допомогу шепетівській громаді. Потурбувались і про спеціальну їжу для діток від 3 до 6 років, які мають проблеми з набором ваги, порушенням обміну речовин. Крім того, отримали пляшечки для годування, дитячі підгузки, гігієнічні серветки, засоби по догляду за дитячою шкірою, а також для купання.

Останнє редагування 14 квітня 2022, 17:53
0
репостів
0
репостів