Розділ Суспільство

На Хмельниччині повністю впорядкована робота блокпостів

Автор 15 березня 2022, 15:13

20 день війни. Ситуація в області стабільна та контрольована. Про це повідомив під час сьогоднішнього брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

В області зареєстровано 3919 дітей шкільного віку з числа переміщених осіб, які прибули на територію області. 1310 дітей виявили бажання продовжити навчання. Також вже зареєструвалися 37 педагогічних працівників, які мають бажання продовжити освітню діяльність у навчальних закладах області.

Від початку запровадження воєнного стану в Україні, до обласної служби зайнятості звернулися 57 переміщених осіб, які прибули з територій, де проходять військові дії.

В області спостерігається значне збільшення пожеж в екосистемах (підпали сухої трави), на які підрозділи ДСНС витрачають значні ресурси. Це може позначитися на оперативному реагуванні під час виникнення пожеж в житловому секторі та на інших важливих об’єктах інфраструктури.

На даний час повністю впорядкована робота блокпостів в межах області, що полягає в безперешкодному пересуванні магістралями області та здійсненні контролю в нічний час.

Нагадуємо, що в області діє телефонна лінія, для тих, хто шукає військових, з якими втрачено зв’язок або є інформація про їх загибель: (0382) 76-21-34 та 76-51-23.

Відео

0
репостів
0
репостів