Розділ Спорт

Відбулися змагання з настільного тенісу серед студентів

Автор sportinshepet.at.ua 16 листопада 2013, 02:04
З нагоди Дня студента 14 листопада спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводилися змагання з настільного тенісу серед студентської молоді. Змагання є традиційними тапроводяться вже третій рік поспіль.
Змагання проходили у спортзалі Шепетівської ДЮСШ. Загалом відбулося два турніри: серед юнаків та дівчат. У турнірі прийняли участь студенти:Шепетівського медичного училища, Шепетівського технікуму ПДАТУ, Шепетівського професійного ліцею та представники Грицівського ВПУ-38.

У турнірі серед дівчат взяли участь шестеро представниць прекрасної половини людства. В підсумку заслужену перемогу здобула представниця ВПУ-38 Ціцімірська Аліна. Друге місце посіла студентка Шепетівського медичного училища Куцина Тетяна. Третьоюстала також представниця Грицівського ВПУ-38 Андрушко Вікторія.

У змаганнях серед юнаків взяли участь 12 спортсменів. Турнір проходив за системою «мінус два» - учасник завершував змагання у випадку програшу двох матчевих зустрічей. Матчі гралися до двох перемог по партіях. Змагання пройшли не без інтриги.  Згідно сліпого жеребу вже в першому колі, як показали наступні події, зустрілися два майбутні фіналісти турніру: Волошин Костянтин (ВПУ-38) та Ковальчук Сергій (Шепетівське медичне училище). Переможцем вийшов Волошин Костянтин. Але Сергій не здався, зібравшись з силами та перемігши чимало сильних суперників, зумів завоювати право грати у фіналі турніру, де свого суперника ждав Волошин Костянтин. В підсумку реваншу все ж таки не відбулося і, не зазнавши жодної поразки в турнірі, вдруге поспіль переможцем турніру став Волошин Костянтин. Відповідно, друге місце посів дворазовий бронзовий призер змагань студент Шепетівського медичного училища Ковальчук Сергій. Третє місце за студентом технікуму ПДАТУ Сташуком Романом. 

Усі призери змагань були нагородженні грамотами та медалями.
0
репостів
0
репостів