Розділ Спорт

У Шепетівці відзначали річницю створення Міжнародного Олімпійського Комітету

Автор 08 червня 2019, 14:31

У шепетівській школі-гімназії 7 червня був проведений Олімпійський день. Захід відбувся з нагоди відзначення Олімпійського дня, який відзначають у всьому світі та присвячують дню створення Міжнародного Олімпійського Комітету, а цогоріч - 125-й річниці від дня створення МОК.

Мета заходу навчання та виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування у них навичок культури здорового способу життя, а також залучення дітей до активних занять фізичною культурою та спортом.

Олімпійський день розпочався із зарядки. Протягом дня було проведено ряд цікавих заходів, а саме: ігротерапія "Веселися з нами!", конкурс "Спорт збери пазл", гра "Знайди відмінності", велоестафета, рухливі ігри на роликах, гра катання на скейті.

Дудар Максим та Корнійчук Назар провели майстер-клас для учнів 1-6 класів з боксу під гаслом "В здоровому тілі - здоровий дух".

Захід пройшов у дружній атмосфері і викликав чимало позитивних емоцій. Боротьба була такою запеклою, що хоч ставки роби https://betonmobile.ru/.

За матеріалами школи-гімназії

Останнє редагування 09 червня 2019, 01:05
0
репостів
0
репостів