Розділ Спорт

На Шепетівщині пройшли змагання з пішохідного туризму

Автор 27 лютого 2019, 18:24

На попередньому тижні, з 22 по 24 лютого, у спортивно-тренувальному комплексі Великорешнівського НВК відбувся Кубок Хмельницької області з пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської та студентської молоді “Північ Хмельниччини”, приурочений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Змагання організовані та проведені спільними зусиллями Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Хмельницької обласної федерації спортивного туризму за сприяння управління молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації, сільської ради Ленковецької об’єднаної територіальної громади та педколективу Великорешівського НВК.

Для відкриття заходу учнівським та педагогічним колективом школи була підготовлена літературно-музична композиція “Небесна Сотня… Герої не вмирають! Вмирають Вороги!” Лунали зворушливі слова і пісні про подвиг Героїв Небесної Сотні та їх неоціненний вклад у становлення української державності. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності та військових дій на Сході України.

Учасників змагань привітав заступник директора Хмельницького обласного туристсько-краєзнавчого центру учнівської молоді І. Ф. Кукуруза, з вітальним словом виступили в.о. старости села В. П. Космина та директор Великорешнівського НВК А. О. Космина, які побажали перемог та нових рекордів учасникам змагань, їх тренерам, суддям та представникам.

У змаганнях взяли участь 18 команд трьох вікових груп (учнівська молодь молодша і старша та студентська молодь) зі Славутського, Шепетівського районів, з міст – Нетішина, Славути, Хмельницького та з Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Проведені змагання вкотре дали змогу вихованцям туристських гуртків підвищити рівень своєї спортивної майстерності, а туристському активу та педагогам області покращити суддівську кваліфікацію і поширити кращий досвід роботи базових навчально-виховних закладів з туристсько-краєзнавчої роботи.

За інформацією Ленковецької ОТГ

Останнє редагування 27 лютого 2019, 18:27
0
репостів
0
репостів