Розділ Спорт

Шепетівські юнаки змагались у футболі на Херсонщині

Автор 12 липня 2018, 16:35

З 27 червня 2018 року  по 30 червня 2018 року  в місті Скадовськ Херсонської області відбулася фінальна частина Всеукраїнських спортивних змагань під  девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з футболу серед юнаків 2004-2005 років народження дитячо- юнацьких спортивних шкіл «Колос». Хмельницьку область  представляли юні футболісти Шепетівської районної ДЮСШ «Колос».

В фінальній частині змагалися 14 команд які стали переможцями в  обласних змаганнях, були розділені на чотири групи.

Команда ШРДЮСШ «Колос» потрапивши до другої групи, перемогла однолітків з Рівненської області 3-0, Тернопільської області 6-0 та  зігравши в нічию з Полтавчанами 0-0, посіла перше місце в групі. В ¼ фіналу Шепетівчани зустрілися з однолітками Вінницької області та перемігши з рахунком 1-0, вийшли до півфіналу, де на них чекали футболісти Донецької області. Поступившись Донеччанам з рахунком 0-4,  Шепетівчани не пройшли до фіналу.

В матчі за 3-місце команда ШРДЮСШ «Колос» зустрічалась з футболістами з Херсонської області. Перемагаючи по ходу зустрічі 1-0, в кінці  матчу допустилися  помилки  і  футболісти з Херсонщини з пенальті зрівняли рахунок. Переможця  в зустрічі визначали в пробиті одинадцяти метрових ударах, де сильнішими були юні футболісти з Херсонської області 4-3 виборовши третє місце , юні футболісти з Шепетівщини посіли  четверте місце.

В фіналі команда  Донецької області перемогла однолітків з Запорізької області 5-3, стала Чемпіонами Всеукраїнських спортивних ігор 2018 року з футболу.

0
репостів
0
репостів