Розділ Спорт

У Пашуках відкрили спортивно-ігровий майданчик

Автор Володимир Мельничук 17 квітня 2018, 21:34
У Пашуках відкрили спортивно-ігровий майданчик Матеріал на правах реклами

Пограти у футбол та волейбол, подолати перешкоди на велосипеді, позайматися спортивним туризмом, покататися на гойдалці чи просто відпочити на лавочці тепер можуть мешканці Пашуків Судилківської ОТГ. А все завдяки участі у Конкурсі мікрогрантів, який три роки поспіль проводить ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли».

Минулого року активні мешканці Пашуків перемогли у конкурсі. І сьогодні у центрі села, де раніше  росли бур`яни, облаштована спортивно-відпочинкова зона. Знайти собі зайняття до душі тут можуть усі: від найменшого до найстаршого мешканця села.

Участь у відкритті майданчика взяли близько сотні мешканців Пашуків та навколишніх сіл, керівництво об`єднаної територіальної громади, підприємці, а також народний депутат України Роман Мацола.

Народний обранець прозвітував перед громадою про свою роботу у Верховній Раді та на окрузі, а також відповів на питання мешканців села.

Роман Мацола подякував Оксані Вільбіцькій, Олександрі Кондратовій та Зінаїді Коробенюк, які взяли участь у Третьому конкурсі мікрогрантів.  «Ці чудові жінки, попри перешкоди, пройшли усі етапи конкурсу. Вони об`єднали навколо своєї ідеї мешканців села, керівництво громади, знайшли необхідне фінансування і разом з вами зробили цей чудовий майданчик. Беріть з них приклад і разом ми зможемо покращувати ситуацію у селі, в ОТГ, в районі» - наголосив народний депутат Роман Мацола.

0
репостів
0
репостів