Розділ Спорт

На Шепетівщині пройшов чемпіонат району з пішохідного туризму

Автор 25 червня 2016, 15:39
З 16 по 18 червня проходив XXVІ Чемпіонат району з пішохідного туризму серед учнівської молоді. Участь у змаганнях брали найсильніші команди-фіналісти з 8 навчальних закладів району. Спортсмени різного віку змагалися як в командному так і в індивідуальному заліку.
Літо… Яка чудова пора!!!… Це і канікули для дітлахів, і нові враження, і нові пригоди, і нові знайомства. Здавалося, коли всі відпочивають і насолоджуються чудовою порою, учням шкіл не до відпочинку, тому що в них туристичні змагання в городищенському лісі. Саме цей ліс не один раз збирав молодь в своїх тенетах. Свіже повітря, гарний настрій, чудова погода,море задоволення і шалені емоції .

Учасники чудово справились із завданнями: командна смуга перешкод, крос-похід, виготовлення нош та вязання вузлів

На дистанції командна смуга перешкод, що складалася з двох частин перемогу святкували туристи «Меридіанівці» Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст., другими були туристи з Мокіївської ЗОШ, третіми команда «Горизонт» Великорешнівського НВК.

Цікава дистанція Крос-похід з масовим стартом виявила своїх переможців та призерів: 1-місце «Меридіан»; 2-«Горизонт»; 3-Мокіївська ЗОШ

Переможцями в загальному заліку XXVІ Чемпіонату району з пішохідного туризму серед кращих команд стали учні Городищенської зош І-ІІІ ст. «Меридіан» – 1 місце, 2 місце здобула команда Великорешнівського НВК «Горизонт», а третє місце –Мокіївська зош І-ІІІ ст. Потрібно зазначити, що на цих змаганнях підводилось два заліки - перший серед усіх навчальних закладів району та серед шкіл І-ІІІ ступенів.
0
репостів
0
репостів