Розділ Спорт

Шепетівчани взяли участь у легкоатлетичному забігу під гаслом «Біг заради миру»

Автор 11 вересня 2015, 21:14
11 вересня шепетівчани масово відзначили День фізичної культури та спорту. Святкові заходи розпочалися із офіційної частини.
В.о. міського голови Михайло Полодюк привітав спортсменів, тренерів, фахівців і любителі фізичної культури: «Від щирого серця вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту, святом цілеспрямованих людей, які впроваджують, популяризують фізично-оздоровчу і спортивну діяльність та досягають високих спортивних результатів не тільки на рівні місцевому, а й на світовому» Михайло Іванович побажав спортивній громадськості Шепетівки міцного здоров'я, невичерпної енергії, натхнення, оптимізму, сили волі та нових яскравих перемог задля примноження спортивної слави міста.

Далі він відзначив Почесною грамотою Шепетівської міської ради найкращих вихованців та тренерів-викладачів дитячо-юнацької спортивної школи, вчителів фізкультури спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, навчально-виховного комплексу №3. Також посадовець нагородив подякою Шепетівської міської ради спонсорів і меценатів за вагомий особистий внесок у розвиток спорту та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Продовженням свята став легкоатлетичний забіг під гаслом – «Біг заради миру», який відбувся за сприяння відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, управління освіти. Старт відбувся на площі Т.Шевченка біля входу до приміщення виконавчого комітету і продовжився вулицями Островського, Героїв Небесної сотні, Чкалова і проспектом Миру.

Також за ініціативи Молодіжної ради під час проведення заходу небайдужі шепетівчани долучилися до збору коштів для пораненого бійця АТО, отримавши жовто-блакитну стрічку у подарунок.
0
репостів
0
репостів