Розділ Спорт

Полонський футбольний клуб «Колос» здобув Кубок Хмельницької області

Третій рік поспіль Футбольний клуб «Колос» везе кубок в Полонне. Вчора, 21 серпня на хмельницькому стадіоні СК «Поділля» фінальний матч полончани зіграли із місцевою командою “Адреналін-ДЮСШ-1”.

Для господарів це був перший сезон після заявки на обласні змагання саме під такою назвою. Колос є чинним чемпіоном Хмельниччини й вигравав кубок останні два розіграші. У поточному сезоні в чемпіонаті області команда з Полонного виграла всі свої 11 матчів й впевнено рухається до нового титулу. Хмельничани борються за друге місце з Іскрою-Поділля (Теофіполь).

Фаворитом вважався Колос. Хоча команда не надто вдало провела дві останні гри перед фіналом. Програла 1:3 заліщицькому Дністру в чемпіонаті України серед аматорів й не дуже переконливо виглядала в крайній грі в Чемерівцях проти тамтешньої Оболоні у чемпіонаті області — мінімальна перемога 1:0.

Протягом перших 10 хвилин ініціативою володіли хмельничани. Суперник вийшов вмотивовано і показував тверде бажання претендувати за кубок. Хмельничани заробили декілька небезпечних штрафних та кутових, провели гострі атаки. Але перетворити перевагу в гол не змогли. Колос поступово перехопив ініціативу.

Відкрив рахунок на 20-тій хвилині Віталій Борисевич. На 39 хвилині подвоїв кількість голів Богдан Скоцький. Під завісу першого тайму мʼяч у ворота суперників легко забив Андрій Бартошук.

З початком другого тайму суперники більш активізувалися. Віддають передачу, непогано обігрують і врешті забивають свій перший і єдиний мʼяч. А уже на 53 хвилині після кутового відзначається Ігор Носарєв і забиває четвертий влучний гол у ворота хмельницької команди. Крапку у поєдинку поставив Дмитро Вакула на 88 хвилині.

У підсумку закономірна велика перемога Колоса — 5:1. Команда з Полонного втретє поспіль виграє кубок області. І це перший трофей для нового наставника команди — Олександра Мандзюка.

Церемонію нагородження провели: Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації – Тюрін Сергій, начальник управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької обласної державної адміністрації – Томусяк Наталія, голова Хмельницької асоціації футболу – Хіблін Ігор, заступник голови Хмельницької асоціації футболу – Кузнецов Микола, голова Шепетівської районної асоціації футболу – Дехтярук Олександр.

Фіналісти отримали пам’ятні медалі, переможці – медалі та кубок. Були відзначені й кращі гравці фіналу: Дрезналь Кіріл – у хмельничан та Носарєв Ігор – у полончан.

Останнє редагування 22 серпня 2024, 11:43

Відео

0
репостів
0
репостів