Розділ Спорт

Спортивні змагання з нагоди свята Міжнародного дня сім’ї

Автор sportinshepet.at.ua 09 квітня 2014, 12:48
Днями в нашому місті пройшли вже традиційні головні сімейні старти року – «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Міські змагання є одним з етапів Всеукраїнського фестивалю. Цього року у міському фестивалі прийняли участь вісім сімей, а саме: сім’я Гетманчуків (СЗОШ№2), сім’я Бродяків (НВК№2), сім’я Кондратюків (ЗОШ№3), сім’я Морозових (ЗОШ№1), сім’я Янчуків (ЗОШ№1), сім’я Салових (ЗОШ№8), сім’я Березенських (НВК№3) та сім’я Багнюків (НВК№1).
Сім’ї складалися з тата, мами та дитини 2004-2006 р.н. Щоб перемогти у фестивалі, учасники повинні були довести свою перевагу у швидкості, спритності, гнучкості та злагодженості дій у шести естафетах та продемонструвати свої знання у спортивній вікторині. Змагання пройшли у дружній, теплій та веселій атмосфері за гучної підтримки числених вболівальників.

В підсумку беззаперечним переможцем фестивалю стала сім’я Гетманчуків у складі: Гетманчук Сергій, Гетманчук Олена та наймолодшої учасниці нашого заходу Гетманчук Діани (2007 р.н.). Друге місце з перевагою лише в одне очко посіла сім’я Салових. Третьою стала сім’я Янчуків.

Учасники змагань нагороджені грамотами та солодощами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Призери змагань нагородженні м’ячами ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Сім’я-переможець також виборола кубок.

Фестиваль організовано спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори щиро дякують за допомогу в проведені змагань навчально-виховному комплексу №1 та секретарю фестивалю Романюк Тетяні.
Останнє редагування 10 квітня 2014, 20:45
0
репостів
0
репостів