Розділ Події

Під покровом ночі відправили на "антимайдан"

Автор 13 грудня 2013, 00:53
В той час як звичайні мешканці Шепетівки мирно сплять, місцева влада під покровом ночі відправляє людей на провладний "антимайдан" у Києві. Нашому кореспонденту вдалось зняти на фото два автобуси, які відправлялися від музею імені М. Островського. Скільки автобусів відправили взагалом поки що невідомо.
Серед людей які сідали в ці автобуси помітили як бюджетників, працівників виконавчого комітету міської ради так і молодь, скоріше за все з місцевого технікуму та медучилища. Те що люди їдуть не на екскурсію столицею, доводить фото, на яких в руках у людей партійні прапори та символіка Партії Регіонів.

Також ми помітили, що в автобуси завантажували ящики та торби, в яких більш за все знаходились продукти харчування. Судячи з цього можна припустити, що мітингувати будуть не один день. Про це говорять журналісти і з інших міст, де спостерігається така сама картина. Більшість тих, хто прийшов, неохоче розповіли журналістам про те, що вони їдуть до Києва, хто на один, хто на два дні, спати будуть в автобусах. Деякі неохоче зазначили, що їм нібито обіцяно за участь у провладних мітингах 400-500 грн. за день.

Звертаємось до наших відвідувачів сайту з проханням допомоги: якщо вам відомо більше деталей про організацію цих транферів людей з нашого міста до Києва, чи ви впізнаєте когось на світлинах нижче, будь ласка повідомте адміністрацію сайту тут http://shepetivka.com.ua/zvorotnii-zviazok.html, або в цій темі форуму http://shepetivka.com.ua/forums/podii/81077-pid-pokrovom-nochi-vidpravyly-na-antymaidan.html.
Фотозвіт зі зборів "антимайданівців"
Останнє редагування 13 грудня 2015, 17:53
0
репостів
0
репостів