Розділ Події

На Шепетівщині за недогляд дітей 2 осіб притягнули до адмінвідповідальності

Автор 12 листопада 2021, 11:18

Перевірки Сектором ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції здійнювались на території Михайлюцької сільської ради та Судилквіської ОТГ.

З метою перевірки умов проживання дітей, які проживають в сім'ях, що опинились в складних життєвих обставинах, проведення профілактичної роботи із батьками, які не виконують обов'язки по догляду за дітьми, не створюють належні умови для їх проживання було перевірено сім'ї на території Михайлюцької сільської ради, в результаті чого одну особу притягнуто до адміністративної відповідальності.

Крім того, з батьками було проведено профілактичні бесіди щодо необхідності поліпшення житлово-побутових умов для виховання та розвитку дітей.

Продовжуючи відвідувати сім'ї, які потребують посиленої уваги та контролю, вчора, 11 листопада, ювенальним інспектором спільно із службою в справах дітей та працівниками ВРПП Шепетівського РУП перевірили умови проживання дітей, які проживають в сім'ях, що опинились в складних життєвих обставинах, на території Судилківської ОТГ.

В службу надходили скарги про те, що мати в одній із сімей не здійснювала належним чином догляд за своєю малолітньою донькою та не створила належних умов для її проживання. В результаті, після обстеження умов проживання горе-матір притягнуто до адміністративної відповідальності.

За матеріалами Сектора ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції

0
репостів
0
репостів